Playmobil 6862 Meeneem Fashionshop

Playmobil 6862. Hoeden, handtassen, jurkjes en rokjes… Alles is verkrijgbaar in de meeneem fashionshop! De dames weten niet waar eerst kijken… Ze snuffelen door de rekken en lades, op zoek naar de geschikte outfit voor het feest! Help jij de dames met het kiezen van een leuk kledingsetje? En als je gedaan hebt met spelen, kan je alles weer opbergen in de koffer, hem sluiten en hem meenemen als een echte handtas!

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.

Meer informatie en bestellen? Ga naar:https://www.lobbes.nl/speelgoed/speelfiguren/playmobil/playmobil-city-life/playmobil-fashion/detail/2540542-playmobil-6862-meeneem-fashionshop

Leave a Reply